Χαρταετοι

Κοινωφελής Συνεταιριστική Επιχείρηση

Στήριξε την δράση μας!

Έλα στην παρέα μας και βοήθησε κι εσύ για να κάνουμε τον τόπο μας πιο όμορφο! Στους Χαρταετούς, πιστεύουμε ότι  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μα και ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να συμβάλλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, για να δώσουμε χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι και ιδέες!

 

Συγκεντρώσαμε 10 ιδέες για να βοηθήσεις τους Χαρταετούς να πετάξουν πιο ψηλά!

1. Ενημέρωσε τους φίλους και γνωστούς σου, για τις δράσεις μας και προσκάλεσε νέα άτομα στην παρέα των Χαρταετών.
2. Ακολούθησέ μας στα social media, πάρε μέρος σε διαγωνισμούς και προσκάλεσε φίλους να κάνουν Like στην σελίδα μας στο Facebook και Instagram.
3. Γίνε εθελοντής! Πρόσφερε τον Χρόνο σου και τα Ταλέντα σου για να ομορφύνουμε την πόλη μας αλλά και τις καρδιές μας… και γιατί όχι… οργάνωσε την παρέα σου και ελάτε όλοι μαζί.
4. Διαφημίσου στην ιστοσελίδα μας σε προνομιακές τιμές σε μια συνεργασία win-win.
5. Παραχώρησε εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια στους φίλους και υποστηρικτές των Χαρταετών.
6. Χρηματοδότησε μια Εκδήλωση των Χαρταετών με απευθείας Δωρεά!
7. Κάνε τις αγορές σου από τους Χαρταετούς και βοήθησε καλλιτέχνες και δημιουργούς του τόπου μας, δίνοντας το κίνητρο για νέες θέσεις εργασίας.
8. Δώρισε προϊόντα για το κατάστημα μας ή για να διαφημιστείς σε έναν από τους διαγωνισμούς μας.
9. Δώρισε ένα παλιό σου έπιπλο και οι Χαρταετοί θα του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για να διακοσμήσει ένα καινούργιο σπιτικό.
10. Διοργάνωσε με την βοήθεια των Χαρταετών την δική σου κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, σεμινάριο, ομιλία, κ.ά. Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε αξέχαστες στιγμές!
Αν σκέφτεσαι κάτι ξεχωριστό, διαφορετικό και πρωτότυπο και θέλεις να συμμετέχεις ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, επικοινώνησε μαζί μας. Έλα στην παρέα των Χαρταετών, για να δημιουργήσουμε ΜAZI έναν όμορφο κόσμο, μέσα από δράση, συλλογικότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στον τόπο που μας φιλοξενεί!