Χαρταετοι

Κοινωφελής Συνεταιριστική Επιχείρηση

ΔΩΡΕΑΝ Προβολή Παιδικής Ταινίας “O ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα μας κράτησαν μακριά για αρκετό καιρό!  Μείναμε στο σπίτι, κρατήσαμε αποστάσεις, αλλάξαμε τις συνήθειές μας… Όμως κάποιες συνήθειες δεν γίνεται ν’ αλλάξουν! Όπως οι καλοκαιρινές διακοπές, τα θερινά σινεμά, η ανεμελιά και η διασκέδαση των παιδιών!
Οι ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στην πρώτη τους ΔΩΡΕΑΝ εκδήλωση γνωριμίας,
την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 8:45’ μ.μ. στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ* στην Νέα Πέραμο.
Εκείνη την βραδιά το γηπεδάκι μετατρέπεται σε αυτοσχέδιο καλοκαιρινό κινηματογράφο και περιμένει τους μικρούς μας φίλους ν’ απολαύσουμε παρέα, την παιδική ταινία «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ»!
Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό, αλλά και σύμφωνα με τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας λόγω Covid-19, η προβολή θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα στην δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό.
Η δήλωση συμμετοχής για κράτηση θέσεων θα γίνει ΑΥΣΤΗΡΑ με μήνυμα στην ιστοσελίδα μας και στα social media και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο  αριθμός των θεατών δεν θα ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο, έτσι όπως έχει καθοριστεί και για τα υπόλοιπα θεάματα και θερινούς κινηματογράφους σε ανοικτούς χώρους. Στο μήνυμά σας, παρακαλούμε να αναγράφεται ο αριθμός των θέσεων για παιδιά και τους ενήλικους συνοδούς τους.
Λόγω των παραπάνω περιορισμών, ίσως δεν δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παρακολουθήσουν την ταινία… όμως αν η ζήτηση είναι μεγάλη, μπορούμε να οργανώσουμε και πάλι κάποια υπαίθρια προβολή στο προσεχές μέλλον.
Οδηγίες για τους μικρούς μας φίλους
«Φέρε μαζί το μαξιλάρι, το σνακ και το αντισηπτικό σου… για να καθίσεις αναπαυτικά και να κρατήσεις με ασφάλεια τις σωστές αποστάσεις. Οι γονείς/συνοδοί σου είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειά σου και την διατήρηση των κανόνων. Σε περιμένουμε να διασκεδάσουμε παρέα και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!»
* Ευχαριστούμε την κα Γιάννα Ρήγα, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» για την υποστήριξή της και την ευγενική παραχώρηση του χώρου για την προβολή της ταινίας μας.

 

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας
Previous Post Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας
Next Post «Ο Μικρός Πρίγκηπας» ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους